WojtosDK Napisano 8 Marca 2019 Share Napisano 8 Marca 2019 w samochodach cywilnych dobrze robić wash ze smoke'a, lub z ciemniejszego odcienia bazy, bo czerń czasem za bardzo kontrastuje i przy takich grubych liniach podziału po prostu nienaturalnie wygląda (wygląda jakby tam szpary na palce były xd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parahyba Napisano 8 Marca 2019 Autor Share Napisano 8 Marca 2019 Problem był też taki, że zrobiłem kierunkowskazy zgodnie z instrukcją - nakleiłem kalki. Kalki miały czarną obwódkę, co później zdeterminowało, że linie podziału muszę zrobić czarne. Stąd taki mój wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parahyba Napisano 12 Marca 2019 Autor Share Napisano 12 Marca 2019 Uszczelki pomalowane, dzięki WojtosDK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parahyba Napisano 26 Marca 2019 Autor Share Napisano 26 Marca 2019 Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi