tomek_byd Napisano 29 Maja 2006 Share Napisano 29 Maja 2006 Brat dostał w prezencie model plastikowy samolotu Tornado GR.1 RAF firmy Revell numer 04619 ale niestety okazało się że brakuje w nim instrukcji. Jest on jeszcze niedoświadczonym modelarzem ma dopiero 11 lat wiec bez instrukcji będzie miał kłopoty. Jeśli ktoś ma taki model to prosiłbym o skan instrukcji. Dobrze by było abyś podał również skalę tego modelu. Nie każdy ma dostęp do katalogu Revella. Taka dodatkowa informacja na pewno pomoże. Wielebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 29 Maja 2006 Share Napisano 29 Maja 2006 cześc To ten w 1/72??? jezeli tak to poszukam bo wiem ze mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek_byd Napisano 29 Maja 2006 Autor Share Napisano 29 Maja 2006 Tak! Jest w skali 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 30 Maja 2006 Share Napisano 30 Maja 2006 A ja posłałem do 1/32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek_byd Napisano 8 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2006 Wielkie dzieki dla Ari!!! Instrukcja dokładnie do tego modelu. Jeszcze raz wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 8 Czerwca 2006 Share Napisano 8 Czerwca 2006 Nie ma za co:) Niech się dobrze składa a zawsze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi