rollingstones Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Witam no to do dzieła, Tym razem reinkarnacja Hummela wczesnego. Wariacja w temacie zdjęć co prawda rozbitych Nashronów ale bardzo mi się podoba sceneria. Na dziś dokonałem striptizu starego modelu i podcinałem część rzeczy. Wstępnie myślę o takim ułożeniu. Wersja I armata wywalona na bok Wersja II armata opadnięta w dół Wszystko co na pace będzie zrobię z aluminium łącznie z blachami osłon. Poszukuje wszelkich zdjęć zniszczonych Humeli i Nashronów – z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Pojazdy niemieckie w takim stanie, to mi się podobają Ja znalazłem taką fotkę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komix Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 ja mam jedno dobre foto ferdinanda albo moze to elephant spod Anzio w 44(Włochy) rozbity też. wrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 1 Marca 2008 Autor Share Napisano 1 Marca 2008 Pojazdy niemieckie w takim stanie, to mi się podobają Mnie też Bardzo dziękuję - ukształtowala się wizja lufa w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi