rollingstones Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Witam no to do dzieła, Tym razem reinkarnacja Hummela wczesnego. Wariacja w temacie zdjęć co prawda rozbitych Nashronów ale bardzo mi się podoba sceneria. Na dziś dokonałem striptizu starego modelu i podcinałem część rzeczy. Wstępnie myślę o takim ułożeniu. Wersja I armata wywalona na bok Wersja II armata opadnięta w dół Wszystko co na pace będzie zrobię z aluminium łącznie z blachami osłon. Poszukuje wszelkich zdjęć zniszczonych Humeli i Nashronów – z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barthass Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Pojazdy niemieckie w takim stanie, to mi się podobają Ja znalazłem taką fotkę : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komix Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 ja mam jedno dobre foto ferdinanda albo moze to elephant spod Anzio w 44(Włochy) rozbity też. wrzucić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rollingstones Posted March 1, 2008 Author Share Posted March 1, 2008 Pojazdy niemieckie w takim stanie, to mi się podobają Mnie też Bardzo dziękuję - ukształtowala się wizja lufa w dół Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts