rollingstones Napisano 29 Lutego 2008 Napisano 29 Lutego 2008 Witam no to do dzieła, Tym razem reinkarnacja Hummela wczesnego. Wariacja w temacie zdjęć co prawda rozbitych Nashronów ale bardzo mi się podoba sceneria. Na dziś dokonałem striptizu starego modelu i podcinałem część rzeczy. Wstępnie myślę o takim ułożeniu. Wersja I armata wywalona na bok Wersja II armata opadnięta w dół Wszystko co na pace będzie zrobię z aluminium łącznie z blachami osłon. Poszukuje wszelkich zdjęć zniszczonych Humeli i Nashronów – z góry dziękuję Cytuj
Barthass Napisano 29 Lutego 2008 Napisano 29 Lutego 2008 Pojazdy niemieckie w takim stanie, to mi się podobają Ja znalazłem taką fotkę : Cytuj
komix Napisano 29 Lutego 2008 Napisano 29 Lutego 2008 ja mam jedno dobre foto ferdinanda albo moze to elephant spod Anzio w 44(Włochy) rozbity też. wrzucić? Cytuj
rollingstones Napisano 1 Marca 2008 Autor Napisano 1 Marca 2008 Pojazdy niemieckie w takim stanie, to mi się podobają Mnie też Bardzo dziękuję - ukształtowala się wizja lufa w dół Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi