modelpol Napisano 26 Stycznia 2019 Napisano 26 Stycznia 2019 Witam, i na samym początku muszę się usprawiedliwić że moim obszarem zainteresowań są modele samolotów itp obiektów latających. A samochody jak i pojazdy wszelakie to nie moja bajka, ale jest kilka modeli pojazdów które są tymi:MUSZĘ je mieć. I jednymi z takich modeli są te proste od Smera. Wg Scalemates, formy do tego modelu powstały w 1953 roku i pierwotnie ten model wydała firma:Gowland&Gowland,w latach późniejszych był wydany przez takie firmy jak:Hudson Miniatures, Merit, Revell, RevellGreat Britain, Sitaplex, Revell/Kikoler, Heller,Lindberg. Modelik dość prosty, niewiele części, całość prosto z pudła, i aby za bardzo cukierkowo i zabawkowo nie wyglądał, to go tu i tam pobrudziłem. To tyle pisania, czas na fotki. P.S. Tylko za bardzo nie "bijcie" Cytuj
WojtosDK Napisano 27 Stycznia 2019 Napisano 27 Stycznia 2019 Bardzo ciekawy model i za wykonanie nie ma co "bić" jak na ten zestaw fajnie wyszło mi się podoba na półkę można stawiać Cytuj
Dorotka Napisano 31 Stycznia 2019 Napisano 31 Stycznia 2019 Fajny i bardzo klimatyczny. Niedoskonałości widać gołym okiem, ale i tak mi się podoba. Takie "dziwolągi" mają nieodparty urok Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi