modelpol Napisano 26 Stycznia 2019 Share Napisano 26 Stycznia 2019 Witam, i na samym początku muszę się usprawiedliwić że moim obszarem zainteresowań są modele samolotów itp obiektów latających. A samochody jak i pojazdy wszelakie to nie moja bajka, ale jest kilka modeli pojazdów które są tymi:MUSZĘ je mieć. I jednymi z takich modeli są te proste od Smera. Wg Scalemates, formy do tego modelu powstały w 1953 roku i pierwotnie ten model wydała firma:Gowland&Gowland,w latach późniejszych był wydany przez takie firmy jak:Hudson Miniatures, Merit, Revell, RevellGreat Britain, Sitaplex, Revell/Kikoler, Heller,Lindberg. Modelik dość prosty, niewiele części, całość prosto z pudła, i aby za bardzo cukierkowo i zabawkowo nie wyglądał, to go tu i tam pobrudziłem. To tyle pisania, czas na fotki. P.S. Tylko za bardzo nie "bijcie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtosDK Napisano 27 Stycznia 2019 Share Napisano 27 Stycznia 2019 Bardzo ciekawy model i za wykonanie nie ma co "bić" jak na ten zestaw fajnie wyszło mi się podoba na półkę można stawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Stycznia 2019 Share Napisano 31 Stycznia 2019 Fajny i bardzo klimatyczny. Niedoskonałości widać gołym okiem, ale i tak mi się podoba. Takie "dziwolągi" mają nieodparty urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi