Myszka :) Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Witam wszystkich! Postanowiłam że i ja się przyłącze do konkursu ;) Dostałam model Mercedesa a jako że jeszcze jest trochę czasu myślę że uda mi się wyrobić. Oto model: i to co w pudełku: Model będzie niebieski z czerwonym dachem. Quote
koksik750 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 No to powodzenia, pośledzimy troche relacje ;o) Quote
KRUGER_MAN Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Fajny modelik sobie wybrałaś , życze powodzonka , pozdrawiam Quote
Super Moderator jawkers Posted February 29, 2008 Super Moderator Posted February 29, 2008 Witam. Super, że startujesz w konkursie. Będę często tu zaglądał. Powodzenia. Quote
Myszka :) Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Pomalowałem podkładem części, właśnie schnie też pierwsza warstwa właściwego lakieru. Skleiłam już podwozie które czeka teraz na poprawki w malowaniu. W poniedziałek zdjęcia. Quote
Deco Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Witam !! Nie lepiej najpierw wyciąć elementy z ramki , wyszlifować miejsce łączenia z formami ( ewentualnie zaszpachlować ) i dopiero wtedy pomalować ??? Quote
Recommended Posts