Myszka :) Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Witam wszystkich! Postanowiłam że i ja się przyłącze do konkursu ;) Dostałam model Mercedesa a jako że jeszcze jest trochę czasu myślę że uda mi się wyrobić. Oto model: i to co w pudełku: Model będzie niebieski z czerwonym dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 No to powodzenia, pośledzimy troche relacje ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 Fajny modelik sobie wybrałaś , życze powodzonka , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Lutego 2008 Super Moderator Share Napisano 29 Lutego 2008 Witam. Super, że startujesz w konkursie. Będę często tu zaglądał. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszka :) Napisano 15 Marca 2008 Autor Share Napisano 15 Marca 2008 Pomalowałem podkładem części, właśnie schnie też pierwsza warstwa właściwego lakieru. Skleiłam już podwozie które czeka teraz na poprawki w malowaniu. W poniedziałek zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Witam !! Nie lepiej najpierw wyciąć elementy z ramki , wyszlifować miejsce łączenia z formami ( ewentualnie zaszpachlować ) i dopiero wtedy pomalować ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi