zimi Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 (edytowane) Witam. Jest to mój pierwszy post na tym forum, i chciałbym sie w nim pochwalić pierwszą dioramą. Przedstawia ona konwoj amerykański gdzieś w Normandii... o to fotki [/img] Zapraszam do oceniania Edytowane 16 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 29 Lutego 2008 Share Napisano 29 Lutego 2008 NIe bardzo ładnie wykonane tylko fotki strasznie niewyraźne i dużo nie zobaczyłem ale tyle co ujrzałem to fajnie podoba mi się trzymaj tak dalej i życzę ci powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Zrób lepsze zdjęcia. Niestety po tych nie da się ocenić Twojej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimi Napisano 2 Marca 2008 Autor Share Napisano 2 Marca 2008 Kilka fotek dioramy w lepszej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 2 Marca 2008 Share Napisano 2 Marca 2008 Jak na początek, i w dodatku w 1/72 to bardzo przyzwoicie. Bardzo fajnie wyszedł GMC troszkę gorzej Willys, ale generalnie dioramka ciekawa, interesująca. Buduj dalej - chętnie, zarowno ja jak i koledzy modelarze pooglądamy Twoje prace... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 No no jak na pierwszą dioramkę to nawet Ci bardzo ładnie wyszło Jedyna moja uwaga to że koła Ci sie świecą troszke przetrzyj je suchymi i będzie git pzdr Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubyyy Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 Kogo ja tu widze:D kolega z klubu.Ładna diorama:D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 mi sie podoba trawa...robiłeś ją ze zmywaka kuchennego czy to jakaś inna produkcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimi Napisano 18 Marca 2008 Autor Share Napisano 18 Marca 2008 Trawa to zwykła posypka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi