Jump to content

[In-box] Fujimi Lamborghini Gallardo 1:24

Nexus
 Share

Recommended Posts

Witam,

Zanim zacznę sklejać to cudo (dla mnie w podwójnym znaczeniu, bo autko i piękne i temat nietypowy dla mnie) zrobiłem zdjęcia wkładu.

Jeden inbox dla tego samochodu z Fujimi już jest tutaj, ale są pewnie różnice.

koksik750 opisał ten model tutaj.

Jak napisał w swoim poście wersja Sportec Deluxe posiada dodatkowo blaszki i drugi zestaw felg. Jest też jeszcze jedna różnica, którą zauważyłem. Wspomnę o niej przy zdjęciu.

Pudełko:

01dd9e571ecf8d60m.jpg

Dwie ramki G

4b0b431f14690c27m.jpg

Nadwozie + opony (ramka P) + felgi (ramka W) + ramka C + części V

70efce5b83b2310am.jpg

Ramki A+B

cf82c94aeabc8b05m.jpg

Ramka D - tutaj występuje wspomniana różnica - w tej wersji brakuje jednego elementu w prawym narożniku ramki. Dodana jest w wersji Sportec Deluxe.

ef8e5ff3a96b4926m.jpg

Ramka E

3d447b365feacf15m.jpg

Instrukcja

f219124003b04241m.jpg

Kalkomanie

358de1445b91a7eam.jpg

Nie mam zamiaru jakoś specjalnie pracować nad tym modelem. Kupiłem go dla syna i będę go budował razem z nim

Nie mam zamiaru jakoś specjalnie pracować nad tym modelem. Kupiłem go dla syna i będę go budował razem z nim

Trzeba uczyć młodsze pokolenie,a tak pozatym powiedz mi ile dałeś za niego

Pozdrawiam ccrriiss

Fajniutki, życzę powodzonka w składaniu modelu.

koksik750, no dziwne, ale na instrukcji też tak jest. Przez moment już myślałem, że rzeczywiście powinien być jeszcze jeden element, ale obejrzałem ramkę i widać na kanałach wyraźnie ślady po wstawce do formy. No i instrukcja

ccrriiss, cena pudełkowa jest 99.90 PLN, ale dostałem rabat jako stały klient Nie wiem ile, bo kupiłem jeszcze parę innych rzeczy przy okazji Ale chyba w rezultacie wyszło około 90 PLN.