Nexus Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Witam, Zanim zacznę sklejać to cudo (dla mnie w podwójnym znaczeniu, bo autko i piękne i temat nietypowy dla mnie) zrobiłem zdjęcia wkładu. Jeden inbox dla tego samochodu z Fujimi już jest tutaj, ale są pewnie różnice. koksik750 opisał ten model tutaj. Jak napisał w swoim poście wersja Sportec Deluxe posiada dodatkowo blaszki i drugi zestaw felg. Jest też jeszcze jedna różnica, którą zauważyłem. Wspomnę o niej przy zdjęciu. Pudełko: Dwie ramki G Nadwozie + opony (ramka P) + felgi (ramka W) + ramka C + części V Ramki A+B Ramka D - tutaj występuje wspomniana różnica - w tej wersji brakuje jednego elementu w prawym narożniku ramki. Dodana jest w wersji Sportec Deluxe. Ramka E Instrukcja Kalkomanie Nie mam zamiaru jakoś specjalnie pracować nad tym modelem. Kupiłem go dla syna i będę go budował razem z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Nie mam zamiaru jakoś specjalnie pracować nad tym modelem. Kupiłem go dla syna i będę go budował razem z nim Trzeba uczyć młodsze pokolenie,a tak pozatym powiedz mi ile dałeś za niego Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Fajniutki, życzę powodzonka w składaniu modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Trochę dziwne - skoro nie dali elementu pierwszego elementu klapy z szyba to czemu dali drugi element?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 1 Marca 2008 Autor Share Napisano 1 Marca 2008 koksik750, no dziwne, ale na instrukcji też tak jest. Przez moment już myślałem, że rzeczywiście powinien być jeszcze jeden element, ale obejrzałem ramkę i widać na kanałach wyraźnie ślady po wstawce do formy. No i instrukcja ccrriiss, cena pudełkowa jest 99.90 PLN, ale dostałem rabat jako stały klient Nie wiem ile, bo kupiłem jeszcze parę innych rzeczy przy okazji Ale chyba w rezultacie wyszło około 90 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Ooo no proszę Nexus i samochody .. bardzo się cieszę i czekam na rodzinną relacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 1 Marca 2008 Autor Share Napisano 1 Marca 2008 Też się dziwię... ale jak to się mówi... żeby życie miało smaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 1 Marca 2008 Share Napisano 1 Marca 2008 Mlody zadowolniony z Lambo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 2 Marca 2008 Autor Share Napisano 2 Marca 2008 Oj tak... chodzi cały czas za mną i chce go składać Chociaż bardziej jest zainteresowany tym kiedy JA go złożę niż tym czy będzie brał w tym udział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi