ministersan Napisano 15 Lutego 2019 Share Napisano 15 Lutego 2019 (edytowane) Witam Jak pisałem w wątku "morskim" Czas na "poważne" modelarstwo ;-). Czas na drugi mój model marzeń, czyli P-61 w skali 1:32 z HB. Będzie wzbogacony blaszkami Edka do kokpitu. Waham się nad tym, czy podwozie zrobić otwarte, czy zrobić w wersji "w locie". Nie mam zbyt wiele miejsca i w wersji w locie, powiem szczerze, na jakiejś "nóżce" łatwiej by mi było znaleźć miejsce. Wszystko idzie w odstawkę i równolegle z S-38 będzie powstawała moja wymarzona P-61. Najbardziej boję się malowania - z czarnego kamo trudno wydobyć jakieś życie. Mmam nadzieję zacząć w weekend. Pozdrawiam Miniaktualizacja: Do wnętrtza zamierzam użyć tego specyfiku Niestety Hobby Boss, jak zwykle, nie pomaga w kwestii kolorów Dlatego trzeba poszperać w internecie - może ktoś ma namiary na jakieś fajne fotki? Edytowane 15 Lutego 2019 przez ministersan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Lutego 2019 Share Napisano 15 Lutego 2019 Z sentymentu zaglądam do lotnictwa często. Na ten model tez z miła chęcią popatrzę. Może dla swojego spokoju zmień malowanie z czarnego na inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi