ministersan Napisano 15 Lutego 2019 Napisano 15 Lutego 2019 (edytowane) Witam Jak pisałem w wątku "morskim" Czas na "poważne" modelarstwo ;-). Czas na drugi mój model marzeń, czyli P-61 w skali 1:32 z HB. Będzie wzbogacony blaszkami Edka do kokpitu. Waham się nad tym, czy podwozie zrobić otwarte, czy zrobić w wersji "w locie". Nie mam zbyt wiele miejsca i w wersji w locie, powiem szczerze, na jakiejś "nóżce" łatwiej by mi było znaleźć miejsce. Wszystko idzie w odstawkę i równolegle z S-38 będzie powstawała moja wymarzona P-61. Najbardziej boję się malowania - z czarnego kamo trudno wydobyć jakieś życie. Mmam nadzieję zacząć w weekend. Pozdrawiam Miniaktualizacja: Do wnętrtza zamierzam użyć tego specyfiku Niestety Hobby Boss, jak zwykle, nie pomaga w kwestii kolorów Dlatego trzeba poszperać w internecie - może ktoś ma namiary na jakieś fajne fotki? Edytowane 15 Lutego 2019 przez ministersan Cytuj
makinen Napisano 15 Lutego 2019 Napisano 15 Lutego 2019 Z sentymentu zaglądam do lotnictwa często. Na ten model tez z miła chęcią popatrzę. Może dla swojego spokoju zmień malowanie z czarnego na inne? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi