Daniel_ Napisano 15 Lutego 2019 Share Napisano 15 Lutego 2019 Witam. Po wielu latach powróciłem do modelarstwa tym modelem . Miałem z nim trochę przejść , ale efekt końcowy wygląda tak. Wiem , że jest wiele niedociągnięć , ale został wykonany jako model "treningowy" , w celu ćwiczenia nowych dla mnie technik modelarskich . Dziękuję kolegom z" humvee around the world "za cenne uwagi w trakcie tworzenia tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Lutego 2019 Share Napisano 15 Lutego 2019 Powiedziałbym niezły powrót. Jedynie co mi się nie widzi to brudzenie kół - słabo to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 16 Lutego 2019 Autor Share Napisano 16 Lutego 2019 Tak , zgadzam się .Najsłabszym elementem są tu koła, nie poprawiłem ich , ponieważ jest plan wymiany na jakieś inne , żywiczne lub tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi