wuen Napisano 26 Lutego 2019 Napisano 26 Lutego 2019 Kupię model Ferrari F2007 Revell skala 1:24 - stan obojętny - może być uszkodzony, niekompletny * dla mnie najważniejsza jest kierownica i elementy kokpitu info na waldin@poczta.fm Cytuj
Marak Napisano 26 Lutego 2019 Napisano 26 Lutego 2019 Mam nowy zestaw z farbkami. Cena 80 zł + wysyłka Cytuj
wuen Napisano 26 Lutego 2019 Autor Napisano 26 Lutego 2019 no i mam problem... farbki nie potrzebne bo model pomalowany... zgubiłem kierownicę i 2 elementy kokpitu a chcę skończyć model... jak nie będzie innych ofert - skontaktuję się - a może jest szansa na podesłanie ramki z w/w elementami? zrobię odlewy i odeślę - za podesłanie zwrot kosztów + umówiona kwota - co Ty na to?? Cytuj
wuen Napisano 26 Lutego 2019 Autor Napisano 26 Lutego 2019 napisałem - odpisali, że niestety model już nie produkowany i nie mają w magazynie ale jest promyk nadziei - odezwał się kolega, który ma taki model w kawałkach więc czekam na wieści Cytuj
Marak Napisano 26 Lutego 2019 Napisano 26 Lutego 2019 2 godziny temu, wuen napisał: - a może jest szansa na podesłanie ramki z w/w elementami? zrobię odlewy i odeślę - za podesłanie zwrot kosztów + umówiona kwota - co Ty na to?? Całe pudełko jest zafoliowane, a model przeznaczam na sprzedaż, więc raczej nie chciałbym go otwierać. Cytuj
wuen Napisano 26 Lutego 2019 Autor Napisano 26 Lutego 2019 ok - rozumiem jak napisałem wcześniej - czekam na info od kolegi, który ma mieć uszkodzony Cytuj
krzy82 Napisano 2 Marca 2019 Napisano 2 Marca 2019 (edytowane) Mam sklejony kompletny model Ferrari 2007 od Revella. Gdybyś był zainteresowany to mogę się go pozbyć. Edytowane 2 Marca 2019 przez krzy82 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi