wuen Napisano 26 Lutego 2019 Share Napisano 26 Lutego 2019 Kupię model Ferrari F2007 Revell skala 1:24 - stan obojętny - może być uszkodzony, niekompletny * dla mnie najważniejsza jest kierownica i elementy kokpitu info na waldin@poczta.fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 26 Lutego 2019 Share Napisano 26 Lutego 2019 Mam nowy zestaw z farbkami. Cena 80 zł + wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 26 Lutego 2019 Autor Share Napisano 26 Lutego 2019 no i mam problem... farbki nie potrzebne bo model pomalowany... zgubiłem kierownicę i 2 elementy kokpitu a chcę skończyć model... jak nie będzie innych ofert - skontaktuję się - a może jest szansa na podesłanie ramki z w/w elementami? zrobię odlewy i odeślę - za podesłanie zwrot kosztów + umówiona kwota - co Ty na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 26 Lutego 2019 Share Napisano 26 Lutego 2019 A próbowałeś pisać do Revell'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 26 Lutego 2019 Autor Share Napisano 26 Lutego 2019 napisałem - odpisali, że niestety model już nie produkowany i nie mają w magazynie ale jest promyk nadziei - odezwał się kolega, który ma taki model w kawałkach więc czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 26 Lutego 2019 Share Napisano 26 Lutego 2019 2 godziny temu, wuen napisał: - a może jest szansa na podesłanie ramki z w/w elementami? zrobię odlewy i odeślę - za podesłanie zwrot kosztów + umówiona kwota - co Ty na to?? Całe pudełko jest zafoliowane, a model przeznaczam na sprzedaż, więc raczej nie chciałbym go otwierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 26 Lutego 2019 Autor Share Napisano 26 Lutego 2019 ok - rozumiem jak napisałem wcześniej - czekam na info od kolegi, który ma mieć uszkodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy82 Napisano 2 Marca 2019 Share Napisano 2 Marca 2019 (edytowane) Mam sklejony kompletny model Ferrari 2007 od Revella. Gdybyś był zainteresowany to mogę się go pozbyć. Edytowane 2 Marca 2019 przez krzy82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi