eldiabllo Napisano 22 Sierpnia 2019 Share Napisano 22 Sierpnia 2019 , będę zaglądał, w 48 to będzie bestia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 27 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) Nadal nie mogę znaleźć widoku tyłu kabiny i szczegółów foteli .Mam takie coś ale nie wiem jak to się ma do naszej 1504-i . http://www.nmusafvirtualtour.com/cockpits/GR_tour/GR-6.html Gdyby ktoś mógł pomóc i wstawić fotkę tyłu kabiny i foteli , chociaż z grubsza . W dniu 22.08.2019 o 19:23, eldiabllo napisał: , będę zaglądał, w 48 to będzie bestia . Dzięki temu będę mógł ogarnąć szczegóły . W dniu 22.08.2019 o 18:43, sebastain napisał: A tak z innej beczki zapytam. Czym pomalukesz takiego giganta? Zwyklym aerografem? Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka W grę wchodzą różne opcje : wałek , ławkowiec , metoda Jasia Fasoli . A na poważnie to będzie aerograf . Chociaż muszę powiedzieć , że w tej skali i w tym malowaniu Hercules idealnie nadaje się takze do pędzla . Dzięki Solo za fote , chodzi mi bardziej o dokładny wymiar . Na tokarce mogę zrobić oponki na miarę rzeczywistości . Pozdrawiam wszystkich , Hello Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez Hello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi