Mierzu Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 Witam! Znalazłem taką oto stronkę http://www.kremerpolska.com/firma.htm Firma ta oferuje różnego rodzaju pigmenty i tutsj moje pytanie: czy ktoś spotkał się z tą firmą i czy pigmenty takie mogą być wykorzystywane w modelarstwie? Napisałem do nich i mozna zamawiać przesyłkę jakby co przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 mogą być wykorzystywane w modelarstwie? Mogą,sam je stosuję już od dłuższego czasu,są dobre jakościowo i stosunkowo tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 5 Marca 2008 Autor Share Napisano 5 Marca 2008 Dzięki za odpowiedź! Jakbyś jeszcze jakieś polecił, jakie Ty używasz to będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu36100 Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Pigmenty Kremer jakie mam kupić kolory do brudzenie itd odcieni umbra jest sporo,co najczęściej używacie.Dodam że chodzi o kolory do pancerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi