ZIO BY NAITT Napisano 3 Marca 2008 Share Napisano 3 Marca 2008 Zdobyłem się na wykonanie kilku fotek ... Zestaw sam w sobie bardzo przyjemny - ładne detale , faktura powierzchni , dobre jakościowo kalki . Składało się go lekko , łatwo i przyjemnie , trochę gimnastyki wymagało sklejenie kadłuba w całość ( 3 elementy ) , oraz zamocowanie go do płata . A teraz Koledzy sobie pooglądają a ja wracam do Wimpy'ego i Dewianta PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 fajny nietypowy samolocik Ja jak zwykle u Ciebie jestem pod wrażeniem drewnianego śmigiełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 No i doczekaliśmy się galerii Jak zwykle świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Mi brakuje śladów ekploatacji, bez nich model jest plastikowy. Jak zwykle super czysto , ale brak tu "życia" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Zamierzałem ostatnio sobie podobnego sprawić Ładnie wyszedł, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimi Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Zajebiaszy modelik, tylko jak napisali już wyżej, taki troche "martwy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi