KRL Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 PILNIE poszukuje dwóch kalkomanii z napisem NAVY kolor biały ewentualnie masek. Mogę kupić lub wymienić się na inne kalki a mam spory zestaw szczególnie do skali 1:32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 Czemu sobie nie kupisz ploter? Przecież kosztuje kilka stów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 Mogę Ci wyciąć ten napis, tylko musiałbyś mi przesłać wzór (najlepiej skan) i wymiary, chyba że może być NAVY z dowolnego zestawu kalkomanii jakiegoś pokładowca, to sam sobie zeskanuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 16 Marca 2019 Autor Share Napisano 16 Marca 2019 Istotne są tylko wymiary szerokość litery N =0,9cm wysokość 1,2cm natomiast szerokość napisu NAVY w całości to 4,1cm, Niesamowite spędziłem dziś przy swoich kalkach w poszukiwaniach ponad 2 godziny mam napisów NAVY w rożnych rozmiarach prawię setkę - czarne, czerwone, żółte, szare i nawet jednego zestawu białego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 Te napisy są robione różnymi czcionkami, albo pokaż zdjęcie maszyny, albo przynajmniej jaki to konkretnie samolot. A najlepiej jaki to zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 16 Marca 2019 Autor Share Napisano 16 Marca 2019 3 minuty temu, Solo napisał: Te napisy są robione różnymi czcionkami, albo pokaż zdjęcie maszyny, albo przynajmniej jaki to konkretnie samolot. A najlepiej jaki to zestaw. Solo, chodzi mi o taki napis jak na tym śmigłowcu poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 16 Marca 2019 Autor Share Napisano 16 Marca 2019 4 minuty temu, Solo napisał: Ok. Dzięki Solo, odwdzięczę się dwoma zestawami kalek do A-7 i Eurofighter których zapewne ze względu na skala ja nie wykorzystam a ty pewnie będziesz miał okazję i byłoby super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 Darek, pokaż potem te Y jak wytniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 A takiego wielkiego numerka jak ta "60" nie chcesz? To byłoby fajniej zrobić od maski niż z kalkomanii, a jak już projektuję, to w sumie 3 minuty pracy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 Teraz, mbrnnr napisał: pokaż potem te Y jak wytniesz Bez obaw, poradzę sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 16 Marca 2019 Autor Share Napisano 16 Marca 2019 Solo, w sumie to brak mi wszystkich tych napisów ale z pozostałymi może coś bym wykombinował, jednak jak to nie problem to byłoby świetnie tylko dokładnie będę robił ten: Mam bardzo podobny tylko biały i chciałem do niego dorobić ten niebieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 Ok, ale to które jeszcze napisy konkretnie i jakie wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 16 Marca 2019 Autor Share Napisano 16 Marca 2019 HS-10 powinien mieć długość 2,0cm i wysokość 0,6cm oraz 32 długość 3,2cm wysokość 1,7cm odstęp pomiędzy cyframi 0,3cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 HS-10 może być trochę za mały żeby go równo wyciąć, ale zobaczymy. Te plotery Shilhouette nie radzą sobie za dobrze z małymi literkami, ale to już sam ocenisz. Przypomnij mi na pw adres, to wyślę przesyłkę w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 Zerknij czy tak może być? "32" robiłem na oko na podstawie Twojego zdjęcia. Proporcje wymiarów wyszły mi odrobinę inne niż podałeś, ale chyba może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 16 Marca 2019 Autor Share Napisano 16 Marca 2019 Dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Marca 2019 Share Napisano 16 Marca 2019 No to daj namiary na PW, to wyślę w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 16 Marca 2019 Autor Share Napisano 16 Marca 2019 Dzięki wielkie Solo za pomoc, jutro biorę na warsztat SH-3 i kładę filtr by złagodzić nie co efekt i czekam na maski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi