Maciej56 Napisano 20 Marca 2019 Share Napisano 20 Marca 2019 Mój model ukończony kilka miesięcy temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 20 Marca 2019 Share Napisano 20 Marca 2019 Sympatyczny karaluch, fajnie, że eksperymentujesz z brudzeniem, ale: - fotki: białe tło ułatwiłoby dobranie balansu bieli, te tobołki faktycznie nie są, mam nadzieję, różowe? - mam wrażenie, że śpiesząc się, nie przemyślałeś brudzenia, bo przeczy ono fizyce i grawitacji - chaotycznie ubrudzone górne partie burt, zacieki nie mają nic wspólnego z kierunkiem spływu, a fragmenty, które najbardziej byłyby narażone na zachlapanie błotem (doły burt, wnęki w centrum pojazdu) - kompletnie czyste; - do poprawy detale, jak pogięta antena, paski na tobołkach czy twarz i ręce dowódcy - znów chyba po prostu pośpiech? Jest fajnie, a kolejny będzie lepszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi