koksik750 Napisano 13 Marca 2008 Autor Share Napisano 13 Marca 2008 Tak farba candy bronze jak ją otworzyłem to jakbym widział farbę typu clear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Marca 2008 Autor Share Napisano 16 Marca 2008 Szybki malutki update: Karoseria prosto spod szmatki polerskiej, jeszcze brudna w paście: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Ładna polerka... prawie że lusterko... Jakie felgi wykorzystasz od Nismo czy nówki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Lakier Myśle, ze ten kolorek pasował by do mojego Camaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Marca 2008 Autor Share Napisano 16 Marca 2008 Ładna polerka... prawie że lusterko...Jakie felgi wykorzystasz od Nismo czy nówki?? Jest lustro - tyle że kasta jest brudna w paście i dlatego nie ma idelanego odbicia. Felgi raczej wykorzystam z pudła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 A będziesz woskował kastę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 A będziesz woskował kastę To pytanie czy twierdzenie ? Koksik super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 17 Marca 2008 Autor Share Napisano 17 Marca 2008 A będziesz woskował kastę oczywiście że będę woskował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 18 Marca 2008 Autor Share Napisano 18 Marca 2008 Dziś od samego rana do 17:30 bawiłem się z karoserią. jest w 90% gotowa. pozostało jedynie dokleić tylną wycieraczkę, tylny spojler, i lusterko wewnątrz i dolna część zderzaka. Uszczelki pomalowane, jak również szyby, wycieraczki są fototrawione z zestawu dedykowanego do tego modelu: Przód: Światła - żarówki dostały lekko niebieskim, logo nissana - metal stikcer + kalka z nazwą Nissan: Bok: Wklejone lusterka z metal stickerami, kierunkowskazy i znaczki Z również metal stickery: Tył: Wklejone , a raczej wciśnięte tylne lampy, loga 350z, nismo i nissan to również metal stickery: W tylnym zderzaku po ponad godzinie wklejona siatka z zestawu blach. Niestety idealna nie jest jeśli chodzi o wymiary, no ale cóż, tragicznie nie wygląda: Na koniec jak już bawiłem się kalkami to i na felgi położyłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naman Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 no nie no, lakierek pierwsza klasa, cos przepieknego, jeszcze te przednie lampy, niczym w realu i te przecudowne 5 ramienne fele. no po prostu bomba. normalnie juz nie moge sie doczekac jak to bedzie wszystko wygladalo jak poskladasz do kupy (przepraszam za wyrazenie :p). pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi