Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ładna polerka... prawie że lusterko...

Jakie felgi wykorzystasz od Nismo czy nówki??

Napisano

Lakier Myśle, ze ten kolorek pasował by do mojego Camaro

Napisano
Ładna polerka... prawie że lusterko...

Jakie felgi wykorzystasz od Nismo czy nówki??

Jest lustro - tyle że kasta jest brudna w paście i dlatego nie ma idelanego odbicia. Felgi raczej wykorzystam z pudła

Napisano

Dziś od samego rana do 17:30 bawiłem się z karoserią. jest w 90% gotowa. pozostało jedynie dokleić tylną wycieraczkę, tylny spojler, i lusterko wewnątrz i dolna część zderzaka.

Uszczelki pomalowane, jak również szyby, wycieraczki są fototrawione z zestawu dedykowanego do tego modelu:

DSC01144.jpg

Przód:

Światła - żarówki dostały lekko niebieskim, logo nissana - metal stikcer + kalka z nazwą Nissan:

DSC01145.jpg

Bok:

Wklejone lusterka z metal stickerami, kierunkowskazy i znaczki Z również metal stickery:

DSC01146.jpg

Tył:

Wklejone , a raczej wciśnięte tylne lampy, loga 350z, nismo i nissan to również metal stickery:

DSC01147.jpg

W tylnym zderzaku po ponad godzinie wklejona siatka z zestawu blach. Niestety idealna nie jest jeśli chodzi o wymiary, no ale cóż, tragicznie nie wygląda:

DSC01148.jpg

Na koniec jak już bawiłem się kalkami to i na felgi położyłem:

DSC01143.jpg

Napisano

no nie no, lakierek pierwsza klasa, cos przepieknego, jeszcze te przednie lampy, niczym w realu i te przecudowne 5 ramienne fele. no po prostu bomba. normalnie juz nie moge sie doczekac jak to bedzie wszystko wygladalo jak poskladasz do kupy (przepraszam za wyrazenie :p).

pozdro