Grzegorz Grabowski Napisano 3 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2019 22 minuty temu, gajur napisał: Mój błąd, ten z pierwszego zdjęcia pasował mi do lat 2011-2012, i powinien mnie zastanowić kamuflaż To nie błąd, to ruska pancerka czyli czeski film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 4 Kwietnia 2019 Share Napisano 4 Kwietnia 2019 Grzesiek, a to przypadkiem nie są te same gąsienice, tylko na jednym ze zdjęć mają gumowe nakładki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 4 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Nie Marcinie. Tu widać, że ten z IDEX, czyli środkowa fotka, ma tradycyjne gąski. Trzeba się jednak dobrze przyglądać. Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 4 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Dla zainteresowanych t-90. W tym artykule https://defence.pk/pdf/threads/complete-information-analysis-on-indias-t-90-tanks.369192/ Jest opis wszystkich wersji 90-ki, ale w służbie indyjskiej. Jest też między nimi czołg, którego model teraz buduję i wychodzi na to, że to modyfikacja z roku 2016, a nie jak dotychczas myślałem 2015. Pisałem wcześniej, że to ruska pancerka, po prostu nie nadążysz Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi