dide Napisano 14 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2019 No włąsnie chyba nie mam tych rakiet mam zestaw Falcona 25/32 ANG i tam nie ma tego Jest tylko to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Aaa, zapomniałem że Ty robisz z zestawu Block 25/32 a nie Aggressor. W takim razie polecam Ci poniższy zestaw, tam znajdziesz ACMI i ALQ-188, o ile nie chcesz tego sam strugać: https://www.mojehobby.pl/products/U.S.-Long-Medium-Range-Air-to-Air-Missiles.html ALQ-188 jest jeszcze zdaje się do kupienia od Wolfpacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dide Napisano 14 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Dzieki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dide Napisano 20 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2019 Pomalutku i do przodu. Wanna, fotel i jakiś tam akumulator. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Kwietnia 2019 Share Napisano 20 Kwietnia 2019 No panie, bardzo ładna kabinka wyszła. Tylko fotelik prosi o trochę otarć suchym pędzlem i może troszkę rozjaśnień na wypukłościach i krawędziach poduszki. Butla z tlenem powinna być pomalowana na nieco jaśniejszy kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dide Napisano 20 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2019 łoki toki tako zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 20 Kwietnia 2019 Share Napisano 20 Kwietnia 2019 Jeśli potrzebujesz ACMI i AN/ALQ-188 daj znać na PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi