Corsair Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Tylko jak Cię wena twórcza najdzie to rodzina na kanapkach , ale brawa za pomysł. Ja ćwiczę w zwykłym pudełku kartonowym i jak na razie żadnych przygód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 16 Sierpnia 2009 Share Napisano 16 Sierpnia 2009 Witam Powróciłem niedawno do modelarstwa po dłuuugim czasie (jak jeszcze o Humbrolki było kiepsko) Aerograf mam, kompresor niedługo kupie, pozostaje kwestia lakierni... Kilka pytań w zw. z tym: 1)czes881 - są/były jakieś problemy z tym okapem? chce coś podobnego zastosować u siebie z tąd moja ciekawość 2)czy rure, która będzie odprowadzała opary moge włożyć do pieca CO . Dlaczego pytam, okienko z pomieszczenia (kotłownia) wychodzi na ogródek a wolałbym uniknąć matczynej reprymendy za zmarnowane kwiatki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 17 Sierpnia 2009 Share Napisano 17 Sierpnia 2009 czes881 - są/były jakieś problemy z tym okapem? chce coś podobnego zastosować u siebie z tąd moja ciekawość Ten okap to chyba na stałe w kuchni jest zamontowany raczej nie w celu malowania aero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 17 Sierpnia 2009 Share Napisano 17 Sierpnia 2009 Zdaje sobie sprawe ale takie okapy można dostać czasami za browca ;) lampka jest, wiatraczek, filtr... pozostaje tylko kwestia silnika. Ew. jaki typ takiego urządzenia nadaje się do pracy z substacjami łatwopalnymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi