Corsair Napisano 14 Maja 2008 Napisano 14 Maja 2008 Tylko jak Cię wena twórcza najdzie to rodzina na kanapkach , ale brawa za pomysł. Ja ćwiczę w zwykłym pudełku kartonowym i jak na razie żadnych przygód. Cytuj
krzychu83 Napisano 16 Sierpnia 2009 Napisano 16 Sierpnia 2009 Witam Powróciłem niedawno do modelarstwa po dłuuugim czasie (jak jeszcze o Humbrolki było kiepsko) Aerograf mam, kompresor niedługo kupie, pozostaje kwestia lakierni... Kilka pytań w zw. z tym: 1)czes881 - są/były jakieś problemy z tym okapem? chce coś podobnego zastosować u siebie z tąd moja ciekawość 2)czy rure, która będzie odprowadzała opary moge włożyć do pieca CO . Dlaczego pytam, okienko z pomieszczenia (kotłownia) wychodzi na ogródek a wolałbym uniknąć matczynej reprymendy za zmarnowane kwiatki ;) Cytuj
Mierzu Napisano 17 Sierpnia 2009 Napisano 17 Sierpnia 2009 czes881 - są/były jakieś problemy z tym okapem? chce coś podobnego zastosować u siebie z tąd moja ciekawość Ten okap to chyba na stałe w kuchni jest zamontowany raczej nie w celu malowania aero. Cytuj
krzychu83 Napisano 17 Sierpnia 2009 Napisano 17 Sierpnia 2009 Zdaje sobie sprawe ale takie okapy można dostać czasami za browca ;) lampka jest, wiatraczek, filtr... pozostaje tylko kwestia silnika. Ew. jaki typ takiego urządzenia nadaje się do pracy z substacjami łatwopalnymi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi