David1717 Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Witam.Chciałbym przedstawić moją Scanię R-500.Jest to mój drugi model.Oto efekt po dwóch miesiacach pracy.Dodam,że model nie był malowany.Życze miłego oglądania. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 David1717 Naprawdę super scania tylko małe pytanie czy kabina jest przedłużona ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 No no jak na drugi model to super. Model czysto i estetycznie wykonany. Życzę dalszych sukcesów w modelarstwie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 (edytowane) Super scania jak na 2 modelik :!: Pozdrawiam::!::!: Edytowane 7 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Kolego Actros po co piszesz dwa razy ten sam post ? ehh.A co do Scanii jak na drugi model bardzo ładny gril elegancko się prezentuje. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Model bardzo fajny tak jak już pisali bardzo fajny grill U mnie też zagości na warsztacie ale do tego dojdzie konwersja Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 No 2 modelik nawet fajny tylko mi sie nie podoba malowanie felg, jakos takie krzywo zrobione (pomalowane). Grill naprawde świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Piekna scania , do gustu przypadły mi bardzo ładnie pomalowane felgi , równo i ładne kolorki , grill tez fajny . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 No kolego jak na 2 model to bardzo ładnie wykonany. Powodzenia przy skladaniu następnych modeli Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 Model bardzo ładny to co mi sie niepodoba to kolor atrapy chłodnicy w originale jest szary i taki tesz bedzie w mojej skani ale to rzecz gustu.Fajnie zrobiłeś super single i silnik. jedyne co mogłeś zrobić to pomalować obejmy baku na czarno no i pomalować kabine wystarczy spray deco lack za 9,50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 8 Marca 2008 Share Napisano 8 Marca 2008 Przydałoby się więcej zbliżeń, żeby móc ocenić czystość sklejenia, ale ogólna prezncja robi naprawdę dobre wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David1717 Napisano 9 Marca 2008 Autor Share Napisano 9 Marca 2008 Actros kabian nie była przedłużana przyjacielu. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi