David1717 Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Witam.Chciałbym przedstawić moją Scanię R-500.Jest to mój drugi model.Oto efekt po dwóch miesiacach pracy.Dodam,że model nie był malowany.Życze miłego oglądania. POZDRAWIAM Cytuj
Actros Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 David1717 Naprawdę super scania tylko małe pytanie czy kabina jest przedłużona ??? Pozdrawiam Cytuj
Bilonzo Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 No no jak na drugi model to super. Model czysto i estetycznie wykonany. Życzę dalszych sukcesów w modelarstwie. Pozdrawiam Cytuj
Actros Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 (edytowane) Super scania jak na 2 modelik :!: Pozdrawiam::!::!: Edytowane 7 Marca 2008 przez Gość Cytuj
eKrystian Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Kolego Actros po co piszesz dwa razy ten sam post ? ehh.A co do Scanii jak na drugi model bardzo ładny gril elegancko się prezentuje. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj
ccrriiss Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Model bardzo fajny tak jak już pisali bardzo fajny grill U mnie też zagości na warsztacie ale do tego dojdzie konwersja Pozdrawiam ccrriiss Cytuj
marcinzo56 Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 No 2 modelik nawet fajny tylko mi sie nie podoba malowanie felg, jakos takie krzywo zrobione (pomalowane). Grill naprawde świetny Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Piekna scania , do gustu przypadły mi bardzo ładnie pomalowane felgi , równo i ładne kolorki , grill tez fajny . Pozdrawiam Cytuj
Paweł216 Napisano 8 Marca 2008 Napisano 8 Marca 2008 No kolego jak na 2 model to bardzo ładnie wykonany. Powodzenia przy skladaniu następnych modeli Pozdrawiam Paweł Cytuj
TomaszDudek Napisano 8 Marca 2008 Napisano 8 Marca 2008 Model bardzo ładny to co mi sie niepodoba to kolor atrapy chłodnicy w originale jest szary i taki tesz bedzie w mojej skani ale to rzecz gustu.Fajnie zrobiłeś super single i silnik. jedyne co mogłeś zrobić to pomalować obejmy baku na czarno no i pomalować kabine wystarczy spray deco lack za 9,50. Cytuj
elefantes Napisano 8 Marca 2008 Napisano 8 Marca 2008 Przydałoby się więcej zbliżeń, żeby móc ocenić czystość sklejenia, ale ogólna prezncja robi naprawdę dobre wrażenie Cytuj
David1717 Napisano 9 Marca 2008 Autor Napisano 9 Marca 2008 Actros kabian nie była przedłużana przyjacielu. POZDRAWIAM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi