Solo Napisano 2 Kwietnia 2019 Share Napisano 2 Kwietnia 2019 W MojeHobby pojawiły się właśnie nowe koloru Gunze, do tej pory nieobecne w ich palecie, albo dostępne wyłącznie w zestawach: turkus i błękit do ruskich kabin, zinc chromate czy chromate yellow primer. https://www.mojehobby.pl/szukaj.php?divide_days=1÷_categories=0&search_only_new=0&search_producer=483199&search_delivery_from[d]=2&search_delivery_from[m]=4&search_delivery_from[r]=2019&search_delivery_to[d]=2&search_delivery_to[m]=4&search_delivery_to[r]=2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Porównałem kolory Gunze z ruskim turkusem MRP. Jak widać na zdjęciu różnica jest w zasadzie niezauważalna, przynajmniej ja nie byłem w stanie jej dostrzec, mimo dokładnego oglądania pod światło. Przy okazji jak na ich tle wygląda turkus eduardowych blaszek.RP. Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 11 Kwietnia 2019 Share Napisano 11 Kwietnia 2019 Możemy się spodziewać zmiany koloru blach Edka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2019 Ne wiem czy to zasadne, bo jeśli porównać kolory blaszek do kolorów kabin MiG-21 na dobrych zdjęciach, to kolory Edka są bardziej podobne do oryginałów niż te MRP i Gunze. Eduard robi ten turkus nieco bardziej błękitny, Gunze i MRP są dla mnie trochę zbyt zielonkawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi