Adamo722 Napisano 8 Kwietnia 2019 Share Napisano 8 Kwietnia 2019 Witam Przedstawiam kolejny model z serii KOREA 1950-1953 w postaci słynnego kukuruźnika Po-2LNB nr 9 z pułku nocnych bombowców dowodzonego przez Pak Den Sika w 1951. Model firmy KP z metalowym śmigłem i silnikiem oraz tablicami przyrządów Yahu i zmienionym karabinem z ila-2. Naciągi z nici elastycznej 0,04mm. I dla porównania wielkości z Jakiem-18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalooki Napisano 11 Kwietnia 2019 Share Napisano 11 Kwietnia 2019 Ładny i starannie wykonany model. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 12 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2019 Kupiłem namiot bezcieniowy i zrobiłem parę zdjęć na próbę i wychodzą rzeczy których gołym okiem nie widać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi