georg1973 Napisano 10 Kwietnia 2019 Share Napisano 10 Kwietnia 2019 Kupię kokpit do Mi-24D w skali 1/72 pasujący do modelu Revell'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian Napisano 12 Kwietnia 2019 Share Napisano 12 Kwietnia 2019 Proszę podać swojego maila naPW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 13 Kwietnia 2019 Share Napisano 13 Kwietnia 2019 Mam żywicę do Italieri jak by Ci pasowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
georg1973 Napisano 13 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2019 2 godziny temu, jurayahip napisał: Mam żywicę do Italieri jak by Ci pasowała... Dzięki. Ale temat już nieaktualny. Okazało się, że z poprzednim forumowiczem rozmawiałem o zakupie nie do końca właściwym i po "delikatnej" upomce przez admina, postanowiłem dokonać zakupu jednak w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi