Rektor Napisano 10 Kwietnia 2019 Share Napisano 10 Kwietnia 2019 Interesują mnie w miarę świeże pozycje i atrakcyjne ceny Pancerka i lotnictwo. Język raczej ojczysty. Co ewentualnie polecacie w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salieri Napisano 10 Kwietnia 2019 Share Napisano 10 Kwietnia 2019 Czołem! Sprecyzuj co Cię interesuje- ogólny przebieg kampanii czy bardziej wnikliwe opracowania, a może materiał zdjęciowy? Na szybko mogę Ci polecić: J. Ledwoch wyd. Militaria (1993) "Afrikakorps" , oraz album z serii II Wojna Światowa (wyd. Amber) "Wojna w Afryce". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 10 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2019 Od ogółu do szczegółu i na odwrót. Troszkę poczytałem w latach ubiegłych (80-90) ale zmienił w międzyczasie się dostęp do archiwów i zdjęć, więc chętnie bym to sobie pogłębił. Dziękuję Salieri za odpowiedź i podpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi