TReS Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Witam Na sprzedaż chyba już ostatnia tranasza tego co udało mi się wygrzebać z kartonów pedzle Tamiya Pro nowe 0 i 1 cena 40 pln szt (są opakowania) oraz Pro super fine 35pln moduly Hz cena za 3 ze zdjęcia 150 pln uchwyt do malowania figurek HZ 50pln oraz drugi uchwyt 50 pln chemia 150 za całość nowe lub prawie pełne modele figurek plastik 25pln od pudełka (zaznaczone których figurek nie ma) figurki żywiczne Tusk model, 15pln od figurki figurki Panzer Art 30pln od szt zestaw pędzli a w nim Tamiya Hg płaskie,ammo do wetheringu, zwykle Tamiya oraz silikonowe pędzle do modelowania, Revel painta 1 etc. Cena 79 za cały taki zestaw jak na zdjeciu farby Ammo 99% 38pln od zestawu beczki, liny,Rpg itd po 3 pln od szt luty Rb model 14pln - T90, 10pln lufa T-62 wieze żywiczne PanzerArt 35 pln od sztuki T-34 oraz do M3Grand figurka z dodatkami z zestawu Pick Up Menga, butelki i baniaki z kalkami z Menga 25 pln Panzerfaust od RB model plus skrzynki 15pln narzedzia Tamiya pro. Pilniki pesety 150 pln za całość wysylka poczta polska 14pln przelew na konto jesli czegoś nie ma wypisanego a jest na zdjęciach pytać, ktos coś bierze proszę w odpowiedzi wątku napisać by inni widzieli co zeszło, aha i czytać ze zrozumieniem, jesli ktos pisze ze oś wzioł, to nie pytać, jesli niesie nie sprzeda napewno napisze pzdr Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 17 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 17 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez TReS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 17 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Nie wszystko mi się potrafi załadować ze zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 17 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2019 (edytowane) Zestaw pędzli, Narzędzia, pędzle Pro, Tank killers sprzedane Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez TReS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 18 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 19 Kwietnia 2019 Share Napisano 19 Kwietnia 2019 Pencety sprzedane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 19 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacektul Napisano 19 Kwietnia 2019 Share Napisano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Cześć Chętnie kupię beczki Rb model, kanistry żywiczne, beczki Eureki , skrzynie z eureki i granatnik /panzerfaust?/. Proszę o kontakt i podsumowanie ceny za te rzeczy. Pozdrawiam Jacek Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez Jacektul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yzerman Napisano 19 Kwietnia 2019 Share Napisano 19 Kwietnia 2019 Wieże panzerartu dostępne jeszcze? Chętnie zanabędę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacektul Napisano 7 Maja 2019 Share Napisano 7 Maja 2019 Czy komuś udało się w ostatnim czasie otrzymać kupione przedmioty? Od 21 kwietnia br. nie ma kontaktu z kolegą Jakubem i nie otrzymałem też kupionych i zapłaconych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Maja 2019 Share Napisano 8 Maja 2019 7 godzin temu, Jacektul napisał: Czy komuś udało się w ostatnim czasie otrzymać kupione przedmioty? Od 21 kwietnia br. nie ma kontaktu z kolegą Jakubem i nie otrzymałem też kupionych i zapłaconych rzeczy. Mi się udało... Ale kolega ma ostatnio trochę problemów i musisz się przypominać, bo nie ze swojej winy, ale trochę nie ogarnia wszystkiego. Poprostu pisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacektul Napisano 8 Maja 2019 Share Napisano 8 Maja 2019 37 minut temu, mandrivecs napisał: Mi się udało... Ale kolega ma ostatnio trochę problemów i musisz się przypominać, bo nie ze swojej winy, ale trochę nie ogarnia wszystkiego. Poprostu pisz... Dziękuję za informację, staram się złapać kontakt z Jakubem. Będę mu się przypominał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacektul Napisano 10 Maja 2019 Share Napisano 10 Maja 2019 W dniu 8.05.2019 o 05:42, mandrivecs napisał: Mi się udało... Ale kolega ma ostatnio trochę problemów i musisz się przypominać, bo nie ze swojej winy, ale trochę nie ogarnia wszystkiego. Poprostu pisz... Niestety nadal nie udało się nawiązać kontaktu z Jakubem / TReS/. 22 kwietnia po otrzymaniu potwierdzenia przelewu ode mnie i zapewnieniach, że we wtorek /23.04.2019r./ wyśle, bo ma już spakowaną paczkę kontakt się urwał. Paczki nie otrzymałem, kasa wpłacona, absolutny brak kontaktu.Totalna zlewka na moje pytania do niego w sprawie przesyłki. Jeśli ktoś ma namiary lub kontaktuje się z Jakubem to proszę o pomoc w skontaktowaniu się z Nim, bo taki sposób prowadzenia interesów jest całkowicie niepoważny. Pisałem do niego wielokrotnie i nie raczył ani razu nawet jednego zdania odpisać. Z tego co udało mi się ustalić to nie jestem jedynym tak potraktowanym klientem przez niego. Nie chcę Go obrażać, ale zachowuje się jak gówniarz. Kasę dostał i o wysyłce zapomniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi