RH Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Witam kolegów Nie wiem czy jestem na dobrej stronie ,ale myśle ze gdzie jak nie tu u pancerniaków dowiem sie na temat mojego pytania . A mianowicie napiszcie czy ten typ pojazdu przeciwlotniczego na podwoziu crusadera byl używany w wojsku polskim na zachodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 18 Kwietnia 2019 Share Napisano 18 Kwietnia 2019 nie był... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 18 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2019 Szkoda bo bardzo orginalny ,pozostaje tylko ten drugi z italeri Crusader III, AA Mk II / Mk III z dzialkami Oerlikon 20 mm ,chociaz o niego ostatnio jest trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi