carlito Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 (edited) Cześć. Udało mi się ukończyć model Ba-64b. Na zdjęciach wyszedł mi jeden bardzo gruby "babol", bo nie wkleiłem wewnętrznej części opon. Poprawione to już jest, ale nie mam jeszcze fotek z gotową zmianą. Pierwszy mój model w którym spróbowałem zrobić color modulation. Oglądając inne modele widzę, że sporo w tym jeszcze do nauki, ale warto, bo ma to spory potencjał. Miło było na Wrocław Model Show dostać pieczątkę - piórko - miłe zaskoczenie. No dobra, koniec gadania, zdjęcia. Edited November 8, 2020 by carlito 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Ciesielski Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 Gdybyś nie napisał to nie zwrócił bym uwagi na oponę bardzo ładny model 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GenKamyk Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 Fajna podstawka, kurzenie i malowanie. 1:48 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts