carlito Napisano 21 Kwietnia 2019 Share Napisano 21 Kwietnia 2019 (edytowane) Cześć. Udało mi się ukończyć model Ba-64b. Na zdjęciach wyszedł mi jeden bardzo gruby "babol", bo nie wkleiłem wewnętrznej części opon. Poprawione to już jest, ale nie mam jeszcze fotek z gotową zmianą. Pierwszy mój model w którym spróbowałem zrobić color modulation. Oglądając inne modele widzę, że sporo w tym jeszcze do nauki, ale warto, bo ma to spory potencjał. Miło było na Wrocław Model Show dostać pieczątkę - piórko - miłe zaskoczenie. No dobra, koniec gadania, zdjęcia. Edytowane 8 Listopada 2020 przez carlito 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 21 Kwietnia 2019 Share Napisano 21 Kwietnia 2019 Gdybyś nie napisał to nie zwrócił bym uwagi na oponę bardzo ładny model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GenKamyk Napisano 21 Kwietnia 2019 Share Napisano 21 Kwietnia 2019 Fajna podstawka, kurzenie i malowanie. 1:48 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi