Ripper1 Napisano 22 Kwietnia 2019 Share Napisano 22 Kwietnia 2019 Witam, jestem w trakcie budowy modelu samolotu P-51D Mustang z firmy TAMIYA w skali 1:48 i tak patrząć na dostępne schematy malowania wymyśliłem sobie, że zbuduję samolot E2-C LOUIV okazało sie jednak, że, TAMIYA nie dała 2 dość istotnych kalek do tego samolotu - nazwy ATHELENE na prawej burcie i tabliczki przed wiatrochronem. Mam pytanie może u któregoś z kolegów zalegają takie kalki i mógł by mi je przesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 22 Kwietnia 2019 Share Napisano 22 Kwietnia 2019 Nie będą Ci potrzebne. Ten samolot Mayera to P-51D-5 bez płetwy i tego się z zestawu Tamiya ulepić bez modyfikacji nie da. Wybierz inne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 22 Kwietnia 2019 Share Napisano 22 Kwietnia 2019 Kalkomanie musisz drobić. Na forum znajdziesz fachowców, albo kupić pełen zestaw: https://www.martola.com.pl/pl1564/produkty38079/p_51d_mustang_part_2 Model da się zrobić, wystarczy przeszczepić ogon od garbatego. Prosta robota. Kiedyś dawno była żywiczna konwersja, ale nie pamiętam producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 22 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2019 6 godzin temu, mbrnnr napisał: Nie będą Ci potrzebne. Ten samolot Mayera to P-51D-5 bez płetwy i tego się z zestawu Tamiya ulepić bez modyfikacji nie da. Wybierz inne malowanie. dzięki, ale bym zrobił babola - nie zwróciłem uwagi na płetwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi