filipsg Napisano 25 Kwietnia 2019 Share Napisano 25 Kwietnia 2019 Cześć, na sprzedaż mam doskonały model krążownika Takao w skali 1/700, w zestawie z dedykowanym zestawem blach Fujimi i dodatkowo kompletem wież artylerii głównej firmy Yamashita Hobby. Model jest kompletny poza następującymi uwagami: -nie ma jednego z dwóch wodnosamolotów E13A z przezroczystego plastiku, w zamian dorzucam uniwersalną ramkę z elementami do japońskich okrętów, w tym z wodnosamolotami; -niekompletne są kalkomanie, do których dorzucam brakujące bandery z innego zestawu i hinomaru z ww. zestawu z wodnosamolotami; -niekompletna i pomalowana jest jedna z ramek z lekkim uzbrojeniem plot., ale w zestawie wciąż jest tyle działek, ile potrzeba na sam model; -z ramek wyciąłem kadłub i element łączący część podwodną z nawodną, poza tym wszystko jest w ramkach, częściowo zafoliowane. Cena kompletu to 200 złotych, mogę sprzedać osobno model z blachami za 180 i wieże za 30. Możliwość odbioru osobistego w Gdańsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musashi1941 Napisano 27 Sierpnia 2019 Share Napisano 27 Sierpnia 2019 Witam , czy oferta jest aktualna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi