carlito Napisano 11 Maja 2019 Share Napisano 11 Maja 2019 Cześć, chciałbym pokazać model mojej pelotki, nigdy nie zajmowałem się takimi tematami lecz postanowiłem zobaczyć jak to jest "zrobić se armatę". Flak 38 od Hobby Bossa. Wymieniona koła na te z PanzerArt (dla napisu Continental było warto ). Wymieniona też lufa na toczoną z Mastera. Dojdzie jeszcze tabliczka z nazwą i poprawić muszę skrzynię na błotniku, jakoś ekipa młotkarska z obiciami ominęła. Oglądajcie i komentujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 12 Maja 2019 Share Napisano 12 Maja 2019 Bardzo ładny :), nie ma co dodawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 12 Maja 2019 Share Napisano 12 Maja 2019 Taki akurat! Świetnie wykonany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 12 Maja 2019 Autor Share Napisano 12 Maja 2019 Bardzo mi miło, dziękuję za taką pozytywną reakcję. Spróbujemy coś z podstawką zdziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 12 Października 2019 Autor Share Napisano 12 Października 2019 Odświeżam trochę stary temat, ale przy okazji Łasku udało się coś zgarnąć - tego się nie spodziewałem. Dziękuję w tym miejscu Organizatorom, którzy do dzisiejszego dnia bezpiecznie przechowali moje modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 12 Października 2019 Share Napisano 12 Października 2019 Teraz tak patrząc po zabawach z własnym flak'iem 38 i 'risirczu' szkoda tylko zamalowania 'komputera' balistycznego i jego wskaźników, poza tym jak już pisałem - miodzio no i gratulacje z wyróżnienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi