qdlaty Napisano 14 Października 2019 Autor Share Napisano 14 Października 2019 I finalnieWysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qdlaty Napisano 8 Listopada 2019 Autor Share Napisano 8 Listopada 2019 A więc, wraz z kolejnymi numerami wpadły kolejne części, między innymi stabilizator, drugi drążek reakcyjny, osłona miski olejowej i dolna osłona pasa przedniego. Z elektryki drugi moduł do świateł i odbiornik pilota. Póki co wszystko czyste, budzić będę przed samym montażem silnika. W kolejnym numerze pierwsze części wydechu. Byłbym zapomniał... Zarejestrowałem poloneza chętnie kupię forumowe ramki bo teraz mam takie zwykłe czarne Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 Tylko OC masz nieopłacone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qdlaty Napisano 9 Listopada 2019 Autor Share Napisano 9 Listopada 2019 Tylko OC masz nieopłacone Mam, tylko polisy nie wydrukowałem jeszcze Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 A nie mogłeś go na żółte blachy wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qdlaty Napisano 9 Listopada 2019 Autor Share Napisano 9 Listopada 2019 A nie mogłeś go na żółte blachy wrzucić Nie, będzie na tyle wyeksploatowany, że ciężko by było go postawić na żółtych. Miał mieć czarne, ale to już niestety nie wygląda realistycznie w dzisiejszych czasach. A mnie chodzi o to żeby zatrzymać go w obecnych realiach. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 11 Listopada 2019 Super Moderator Share Napisano 11 Listopada 2019 W dniu 9.11.2019 o 13:34, qdlaty napisał: A mnie chodzi o to żeby zatrzymać go w obecnych realiach. To jeszcze by się przydały jakieś napisy na ramce od rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qdlaty Napisano 11 Listopada 2019 Autor Share Napisano 11 Listopada 2019 To jeszcze by się przydały jakieś napisy na ramce od rejestracji Właśnie muszę jakieś forumowe wrzucić więc będą, będą Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qdlaty Napisano 18 Listopada 2019 Autor Share Napisano 18 Listopada 2019 Wydech... Mega plastikowy....zacząłem pracę nad realnoscia tego elementu Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qdlaty Napisano 15 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2019 Kompletny wydech i kompletny zespół napędowy. Fajna sprawa, bo wał będzie napędzany kołami Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qdlaty Napisano 16 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2020 Coś tam się dzieje... Tapicerka bagażnika zrobiona przeze mnie od nowa, bo dali pomalowany na brązowo plastik, oraz budowa podłużnic tak jak to ma być w oryginale powoli, a do przodu.Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi