dormitor Napisano 31 Maja 2006 Share Napisano 31 Maja 2006 Bardzo wymowna i elegancka witryna. http://www.1986-2006.com/ Powrót po 20 latach, dzisiejsi artyści, którzy jako dzieci tej tragedii doświadczyli... Obejrzyjcie zdjęcia i filmik (traier, do znalezienia w menu strony na górze). Fotografie pochodzą ze zbioru udostępnionego dla prasy (pomniejszyłem je). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 31 Maja 2006 Share Napisano 31 Maja 2006 Ja bardzo lubię oglądać zdjęcia Czernobyla. Są bardzo ciekawe ale jednocześnie mnie przerażają... Wszystko jest tak jakby ludzie umówili sięi na komendęwyszli stamtąd (w sumie tak było). Jak to pierdykło to miałem tylko 3 lata ale i tak pamietam płyn lugola.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 31 Maja 2006 Share Napisano 31 Maja 2006 na discovery ostatnio leciał kilka razy świetny film , moze go jeszcze powtórzą , z okazji jubileuszu. Poprostu włosy na d...e się jeżą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 31 Sierpnia 2006 Share Napisano 31 Sierpnia 2006 na discovery ostatnio leciał kilka razy świetny film , moze go jeszcze powtórzą , z okazji jubileuszu. Poprostu włosy na d...e się jeżą . Było wiecej filmów na ten temat, między innymi rekonstrukcja zdarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi