dormitor Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Bardzo wymowna i elegancka witryna. http://www.1986-2006.com/ Powrót po 20 latach, dzisiejsi artyści, którzy jako dzieci tej tragedii doświadczyli... Obejrzyjcie zdjęcia i filmik (traier, do znalezienia w menu strony na górze). Fotografie pochodzą ze zbioru udostępnionego dla prasy (pomniejszyłem je). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artek Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Ja bardzo lubię oglądać zdjęcia Czernobyla. Są bardzo ciekawe ale jednocześnie mnie przerażają... Wszystko jest tak jakby ludzie umówili sięi na komendęwyszli stamtąd (w sumie tak było). Jak to pierdykło to miałem tylko 3 lata ale i tak pamietam płyn lugola.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz75 Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 na discovery ostatnio leciał kilka razy świetny film , moze go jeszcze powtórzą , z okazji jubileuszu. Poprostu włosy na d...e się jeżą . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 na discovery ostatnio leciał kilka razy świetny film , moze go jeszcze powtórzą , z okazji jubileuszu. Poprostu włosy na d...e się jeżą . Było wiecej filmów na ten temat, między innymi rekonstrukcja zdarzeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts