domuzyn79 Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Witam Po dłuższym czasie postanowiłem wrzucić kilka zdjęci El Camino )) Oto i one: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Miłego oglądania )) zachęcam do zgłaszania swoich opini )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Bardzo fajnie wykonany model. Ładnie wyglądają te chromowane uszczelki szyb. Jednak polecam Ci zrobienie zdjęć na jakimś jednolitym tle. Pozdrawiam, Ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Bardzo ładnie , ale przecież kolegi domuzyn79 wszystkie modele są piękne , po prostu ma talent. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Fajnie to wygląda ale.... kalki... mogłeś je nałożyć pomiędzy warstwami lakieru bezbarwnego - wtedy by nie było widać filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raddosnyy Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Ajjjj zawsze bardzo podobał mi sie ten samochodzik;] Modelik bardzo ładnie zrobiony, a jeszcze z taką pokrywa paki... jak napisał poprzednik MIODZIO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domuzyn79 Napisano 15 Marca 2008 Autor Share Napisano 15 Marca 2008 Dzięki za opinie. Co do kalek to miałem straszny problem. Nie chciały się w ogóle kleić pomimo użwanych płynów zmiękczających. Miałem z nimi straszny problem. Nie nakładałem na model lakieru bezbarwnego. Model jest pokryty akrylem samochodowym kupionym w mieszalni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Moja ocena jak najbardziej na plus Model w ogóle ma fajną linię i robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Szkoda, ze nie dałeś rady pokryć kalkomani clearem ale i tak fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi