Barthass Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Skala/II wojna/współczesny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 takie pytanie co do ciebie musi to być model z odpowiedniego okresu czy obojętnie jaki ? jak z czasów stanów wojennego to proponuje pojazd Skot. Oczywiście mogę sie mylić. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 16 Marca 2008 Share Napisano 16 Marca 2008 Co, model na zadanie domowe???? Jaka to szkoła???? Musi być super.... Jeśli nie masz zamiaru bawić się dłużej w modelarstwo, a poprzestać na tym jednym, to kup jakąś polską tankietkę RPM w 1/35 - cena około 12-13zł TU KLIKNIJ dwa pierwsze modele u gory to własnie polskie tankietki. Polecam ten sklep - tanio, szybko, spory wybor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 Ja wiem co to za szkoła- III LO w Piotrkowie Tryb. Na PO Tomeczkowi(Sneik) wylosowało się to samo co mi. Ja oddałem tego T-72 z relacji konkursowej. A co do sprzętu to zaszpanuj i zrób od podstaw naszego rosomaka Co do sprzętu to musi być współczesny np Leopard jakiś lub teciak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi