FAHR Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Wiem, wiem, że są gotowe zestawy, ale potrzebuję sztukę, no dwie sztuki, nie więcej. Kupię też chętnie inne elementy współczesne do dioram typu jakieś butelki itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAHR Posted June 22, 2019 Author Share Posted June 22, 2019 (edited) Dziękuję, ale chodzi mi o kartony typu coca-cola, jakieś fajki, czasopisma itp. ps. czemu w informacjach o moim profilu widniała jakaś strona internetowa i informacja, że jestem z Wiednia? Edited June 22, 2019 by FAHR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAHR Posted June 23, 2019 Author Share Posted June 23, 2019 Coś tam znalazłem, podbiłem jakość i w tygodniu podjadę na jakąś dobrą drukarkę i zobaczymy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Albo pogadaj z chłopakami z forum "Hamerowego"mieli tam swojego czasu taką zakładkę z różnymi różnościami.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leylani Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Co do kartonów to można też zajrzeć tutaj https://kraften.pl/kartony-fasonowe-czy-kartony-klapowe-27 Mają różne rodzaje w dobrych cenach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawek_26869 Posted February 2, 2022 Share Posted February 2, 2022 Pomijając to że temat starawy (prawie sprzed 3 lat) to Koledze FAHR chodziło nie o proponowane przez Ciebie kartony do pakowania; tylko o ich modele w skali 1:35 Swoja drogą reklamują się: "Zamów opakowania kartonowe w indywidualnym rozmiarze", ciekawe czy zrobili by kartony w skali 1:35 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts