FAHR Napisano 22 Czerwca 2019 Share Napisano 22 Czerwca 2019 Wiem, wiem, że są gotowe zestawy, ale potrzebuję sztukę, no dwie sztuki, nie więcej. Kupię też chętnie inne elementy współczesne do dioram typu jakieś butelki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 22 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Dziękuję, ale chodzi mi o kartony typu coca-cola, jakieś fajki, czasopisma itp. ps. czemu w informacjach o moim profilu widniała jakaś strona internetowa i informacja, że jestem z Wiednia? Edytowane 22 Czerwca 2019 przez FAHR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2019 Coś tam znalazłem, podbiłem jakość i w tygodniu podjadę na jakąś dobrą drukarkę i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Lipca 2019 Share Napisano 13 Lipca 2019 Albo pogadaj z chłopakami z forum "Hamerowego"mieli tam swojego czasu taką zakładkę z różnymi różnościami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leylani Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 Co do kartonów to można też zajrzeć tutaj https://kraften.pl/kartony-fasonowe-czy-kartony-klapowe-27 Mają różne rodzaje w dobrych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 2 Lutego 2022 Share Napisano 2 Lutego 2022 Pomijając to że temat starawy (prawie sprzed 3 lat) to Koledze FAHR chodziło nie o proponowane przez Ciebie kartony do pakowania; tylko o ich modele w skali 1:35 Swoja drogą reklamują się: "Zamów opakowania kartonowe w indywidualnym rozmiarze", ciekawe czy zrobili by kartony w skali 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi