figfan Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 witam serdecznie...oto moj debiut na forym i bardzo prosze o szczere opinie...jakiekolwiek byle prawdziwe... ps...zajmuje sie modelarstwem odkad pamietam a figurkami jakies 2lata...na fotkach kilka moich prac tych z poczatku walki:)) z tematem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Bardzo ładne figurki !! A co to że się tak wyrażę " gość w masce " na fotce nr 5 ?? To maska ochronna czy przeciwgazowa ?? Gdzie i kiedy używano takiego sprzętu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
figfan Posted March 17, 2008 Author Share Posted March 17, 2008 witammm.ten tzw.koles w masce to amerykanska wersja stroju przecowchemicznego uzywana w wojnie w kuwejcie i moze pozniej w iraku chociaz wiem ze pozniej były inne zmodernizowane wersje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deco Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 witammm.ten tzw.koles w masce to amerykanska wersja stroju przecowchemicznego uzywana w wojnie w kuwejcie i moze pozniej w iraku chociaz wiem ze pozniej były inne zmodernizowane wersje Dziękuję Ci za informacje . Byłem ciekawy co to za strój ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Wałachowski Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Żle nie jest,cieniujesz,używasz suchego pędzla,pozostaje jedynie praktyczne ćwiczenie i rozwijanie techniki malowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 witaj Bardzo ładne figurki tylko przydało by je się trochę przybrudzić ale tak poza tym jest ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts