figfan Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 witam serdecznie...oto moj debiut na forym i bardzo prosze o szczere opinie...jakiekolwiek byle prawdziwe... ps...zajmuje sie modelarstwem odkad pamietam a figurkami jakies 2lata...na fotkach kilka moich prac tych z poczatku walki:)) z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 Bardzo ładne figurki !! A co to że się tak wyrażę " gość w masce " na fotce nr 5 ?? To maska ochronna czy przeciwgazowa ?? Gdzie i kiedy używano takiego sprzętu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 17 Marca 2008 Autor Share Napisano 17 Marca 2008 witammm.ten tzw.koles w masce to amerykanska wersja stroju przecowchemicznego uzywana w wojnie w kuwejcie i moze pozniej w iraku chociaz wiem ze pozniej były inne zmodernizowane wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 witammm.ten tzw.koles w masce to amerykanska wersja stroju przecowchemicznego uzywana w wojnie w kuwejcie i moze pozniej w iraku chociaz wiem ze pozniej były inne zmodernizowane wersje Dziękuję Ci za informacje . Byłem ciekawy co to za strój ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Żle nie jest,cieniujesz,używasz suchego pędzla,pozostaje jedynie praktyczne ćwiczenie i rozwijanie techniki malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 witaj Bardzo ładne figurki tylko przydało by je się trochę przybrudzić ale tak poza tym jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi