TAW Napisano 12 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) Gotowy na łosza. Edytowane 15 Listopada 2019 przez TAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 13 Sierpnia 2019 Share Napisano 13 Sierpnia 2019 Świeci się jak psu.. Nie malujesz wpierw bandarzy na kołach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 13 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2019 Świeci się jak to do łosza... A bandaże pomaluję prawdopodobnie w ten sam dzień. Jak będą wysychać to zajmę się washem zaczynając od bryły czołgu a potem koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 20 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) Poskładany do kupy i ubrudzony przy gąsienicach. Obecnie na lakierze satynowym zanikły resztki modulacji. Z odrapaniami też przesadziłem więc... nic nie stoi na przeszkodzie żeby zmienić plany i go mocniej przeciorać olejami i pigmentami i ogólnie potrenować różne rzeczy. Mam tylko pytanie jak zabezpieczyć pigmenty ziemne na gąsienicach? U mnie na zewnętrznej stronie fixer zeżarł pimenty a reszta zniknęła po metalicznej przecierce. Edytowane 15 Listopada 2019 przez TAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi